tag:blogger.com,1999:blog-8212412729541363883.post7869074624547742102..comments2023-03-28T13:12:04.467+02:00Comments on Överjäst: Dansk frukoststout på fat, en halv besvikelseChristerhttp://www.blogger.com/profile/10295647871749560126noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8212412729541363883.post-60903226249866758122009-11-05T22:45:03.588+01:002009-11-05T22:45:03.588+01:00Med tanke på den enorma bottensatsen som finns i f...Med tanke på den enorma bottensatsen som finns i flaskorna, kanske fatet behöver roteras ibland för att få ut all smak? Jag har varit med om liknande för ett par wit och weissbier.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8212412729541363883.post-37641412489911507922009-11-01T16:33:26.623+01:002009-11-01T16:33:26.623+01:00Cantillon på fat, mums! :)Cantillon på fat, mums! :)Jontehttps://www.blogger.com/profile/01143282231811365735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8212412729541363883.post-50123937294918148752009-10-31T18:32:32.296+01:002009-10-31T18:32:32.296+01:00Låter synd. BGB är annars ett fantastiskt öl... sy...Låter synd. BGB är annars ett fantastiskt öl... synd att jag inte druckit det på över ett år. <br /><br />Om det kommer in Cantillon-öl på fat blir det svårt att motstå ett Gbg-besök. Vore gott med något surt och jävligt :)Anonymousnoreply@blogger.com