tisdag 22 december 2009

Julbord och öl

I går hade vi julkalas på jobbet tillsammans med fruar, flickvänner och pojkvänner. Det är något vi gör varje år och vanligtvis brukar vi gå och äta (och dricka) på Sjömagasinet, en rätt känd krog med mat i världsklass. Ölutbudet på nämnda krog brukar dock lämna en hel del att önska och förra året valde vi att köra catering, hålla till i fikarummet på vårt kontor och fixa dricka själv. Helt oväntat tog undertecknad det som sin uppgift att försöka sprida lite dryckeskultur i samband med julfirandet. Den caterade maten var dessutom väldigt god förra året. I år var det tänkt att vi skulle besöka Sjömagasinet igen men på allmän begäran blev det i stället kalas på hemmaplan i år igen. Samma goda mat (från Kock och rock catering), ny dryckesmeny med lite blandat, mest öl, som uppskattades av de flesta.
Förutom det som finns på barmenyn bjöds det på Hy Super Beer till välkomstdrink samt High Tide Fresh Hop IPA lagom till eftersnacket. En riktigt lyckad och rätt så sen kväll blev det, tack till alla som var med! Nu börjar det bli dags att lägga jobb åt sidan i några dagar och fira jul.

2 kommentarer: