onsdag 29 april 2009

Tack Reza!

Sprang förbi 3 små rum idag, mest för att tacka för två riktigt trevliga kvällar förra helgen. När man ändå är där och solen skiner och det finns plats på uteserveringen måste man ju bara stanna och ta en öl också...
En Närke cAmarillo funkar utmärkt som törstsläckare i solskenet, med friska toner av citrus och grapefrukt, kanske något mycket kolsyra. Hade faktiskt aldrig provat cAmarillo innan i lördags och tyckte då att den var riktigt fräsch, men det var dock sent på kvällen efter ett antal smakbomber, så både smaklökar och hjärna var en aning bortdomnade. Hur som helst, jag ville gärna dricka den i lite mer nyktert tillstånd och jag tar gärna fler glas cAmarillo i sommar. Jag gillar! Frun som ville köra på något hon vet att hon gillar tog in en Milk Stout från Left Hand. Helt okej tycker jag men ingen wow-öl. Efter cAmarillon viskade magen lågmält att den nog ville ha lite mat också. En nachotallrik kändes helt rätt med en Oude Geuze Boon som sidekick. Fan vad bra nachos och suröl funkar tillsammans! Som yin och yang, eller Filip och Fredrik. Kvällen avslutas på hemmaplan med två hembrygder: My Wife´s Bitter samt Ilia´s Princess Ale med vackert chockrosa etikett.

I övrigt är Dugges på gång med både High Five och Holy Cow på flaska, två perfekta verandaöl nu i sommarvärmen. Och Brandmästare Andréns törstsläckare med nya, vackra etiketter finns nu på ICA Lyan. Leif Loket Olsson hängde utanför Plain Kitchen men såg mer intresserad av att spela på trav i spelbutiken än att gå in och dricka öl och kolla på sport.

3 kommentarer:

 1. maila kontonummer till jens.paulsson(at)gmail(punkt)com när du vill ha pengar för ölen!

  SvaraRadera
 2. Mycket trevlig prick denna Reza.

  SvaraRadera
 3. Suröl och nachos låter ganska skumt får jag säga :)
  Skönt att ha en norrlänning i ölkretsarna, gör mig mindre ensammen..

  SvaraRadera