måndag 7 september 2009

Brewmaster Dinner med Budweiser?

Inbjudan damp ner i inkorgen. Ölmiddag med Budweiser i samband med Stockholm Beer? Ja, faktiskt skulle jag gärna gå dit den 17 september och se om de kan överraska, kanske kommer någon spännande nyhet, vem vet, men tyvärr är jag inte i Stockholm den helgen. Åker dit först torsdagen veckan efter.

8 kommentarer:

  1. Vi fick precis också just ett mail. För att citera Fredrik: "Vad bjuder de på? Pizza och Bud Light?".

    Hehe.

    SvaraRadera
  2. Ha ha, precis! Nej, men man kan ju hoppas på Bud Light Lime...Attans att man inte kan vara med.

    SvaraRadera
  3. Fick samma inbjudan jag också, måste tyvärr tacka nej.

    "Därefter bjuds du att delta vid en Brewmaster Dinner där George guidar oss igenom måltiden som kombinerar öl och mat, samt bjuder på öl som idag inte finns på den svenska marknaden."

    Man kan ju undra vad det är för spännande öl?

    Bud Imperial Light?

    SvaraRadera
  4. Haha, också inbjuden och ärligt nedslagen att jag inte kan vara där. Vore minst sagt intressant att höra dels hur de får till ett rent lageröl som inte smakar vare sig fel eller rätt, dels skryt om lyckad (smutsig) marknadsföring.

    SvaraRadera
  5. har också fått en inbjudan och är sugen på att tacka ja, jag är ju trots allt på mässan den dagen. gratis krubb är ju aldrig fel? ;)

    SvaraRadera
  6. Tycker du ska gå dit Dempa! Och rappotera till oss andra

    SvaraRadera
  7. Jag ska gå på ölprovning på Monks Café med Menno Olivier från de Molen efter ett snabbt besök på Sthlm Beer den 17e. Jag är mycket nöjd med min planering!

    Någon mer som ska dit?

    Daniel

    SvaraRadera