onsdag 2 september 2009

Sommaren är snart blott ett minne...

...och jag saknar den redan. Fem veckors ledighet med bland annat en massa spännande fiske ofta kombinerat med konsumerande av diverse maltdrycker. Snart är det höst och vinter, med många, långa, mörka dagar. Det är bara att försöka övervintra med lite (mycket) imperial stouts, kryddade julöl, porter och andra mörka dryckesvaror. Tur att det kommer så mycket godsaker på vårt alkoholmonopol. Vi överlever nog till nästa år!

Jag bjuder på några sommarbilder från Wasley Lake på Douglas Lake Ranch i Kanada, där jag i början av juli spenderade en helg med nio andra pojkar/män/gubbar. God mat, bra fiske, massa öl, en del whisky, kortspel och nattlig ljugarbänk.

Phillips IPA funkar ypperligt att fånga i håven

Ingen el + vildmark = Se till att ta med mycket is!

En sjö full med regnbåge. Öl i solen. Kött på grillen.

Är det mörkt ute ska man dricka mörk öl

3 kommentarer:

 1. Fiske är härligt, fångade ni annat än regnbåge?

  Vintern är rätt lång men som tur är finns det god öl att dricka. Dessutom kan man ju alltid dra till värmen om man så känner.

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder! Vad är det för hefe i ishinken?

  SvaraRadera
 3. Förutom regnbåge blev det störfiske i Frasier River samt havsfiske i Bamfield på Vancouver Island där vi fångade lax (Coho och Chinook), hälleflundra, torsk samt en massa irriterande dogfish (sandhaj elelr nåt?).

  Veteölen är Okanagan Springs version, en helt ok weissbier som dock inte kommer upp i samma klass som de tyska.

  SvaraRadera