torsdag 7 maj 2009

3xUSA + Mikkeller = Jävligt god öl


Har hämtat ölen från senaste privatimporten i dag och eftersom jag inte gärna sparar humlestinna öl längre än nödvändigt sitter jag nu på jobbet och sippar på Hop-15 till mina kollegors förtret som ska köra bil hem. Generös som jag kan vara ibland har jag dock bjudit mina kära övertidsarbetande kollegor på små smakprov i vinglas. Det är första gången jag dricker Hop-15 så jag kan inte jämföra den med en annan flaska. I doften finns både citrus, persika, mango och annat som jag inte riktigt kan definiera. Det som slår mig när jag tar första klunken är bitterheten från humlen, den lägger sig som ett lock på tungan innan de olika frukterna kommer fram i smaken. Hela munnen känns sträv och fylld med en massa somriga smaker en lång stund. En riktig käftsmäll. Sammantaget: Fy fan vad gott! Ska dricka upp och gå hem och prova Choklat också.
Till er som väntar på flaskor från den här leveransen ( se tidigare inlägg +Alex), skicka en e-post om ni vill betala till mitt konto, annars går det bra att ringa, telefonnummer finns HÄR. Hämtning av öl på Första Långgatan dagtid, Prinsgatan alternativt pub kvällstid. Ring så löser vi det.
Dags att gå hem tillsammans med frun för att prova Choklat.

3 kommentarer:

 1. Hop-15 var sanslöst god..

  Jag hör av mig om att hämta grejerna snart, roligast vore ju att kanske ta en öl ihop. Jag tror söndag kan funka för mig, det kan nog bli en matbit på Rover sådär lagom till lunch iaf.

  SvaraRadera
 2. Jag tar gärna lite öl och käk på söndag, känns lagom dagen efter Göteborgsvarvet då kroppen nog kommer kännas lite sliten.

  SvaraRadera
 3. Ah, härligt ska du springa!? Din kämpe.
  Själv ska jag spela innebandyturnering, typ 5-6 matcher så jag lär säkert vara helt ledbruten.
  Men vi hörs väl där under söndag förmiddag/lunch då..

  SvaraRadera